ÚJRA fogadhatunk titeket!!!

Indítsd el a prezentációt!

Kiderül, hogyan vesszük le a terhet a válladról a kirándulással kapcsolatban..

Nézzük, hogyan telik a napotok nálunk…

Köszönjük ezt a feledhetetlen napot! Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a gyerekek számára egy igazi kis paradicsom a Vadnyugati Város. A gyerekek olyan önfeledten szórakoztak, hogy alig tudtuk őket hazacsalogatni. Köszönjük a változatos programokat, a vidámságot, szolgálatkészséget.

Csanádpalotai Dér István Általános Iskola 2.a. osztályos tanulói, tanítói és szüleik

– Megérkezésetekkor személyesen fogadunk benneteket. 
– Egy kis tájékoztató után mindenki megismeri az animátorát és vele együtt birtokba veszitek a saját táborhelyeteket. (mindenkinek jut ülőhely)
– Előre meghatározott forgatókönyv alapján a vadnyugat területén lévő játékokat próbáljátok ki csoportvezető útmutatása szerint. Ez azért fontos, mivel sok más csoport is érkezik hozzánk és így nem lehet fennakadás, keveredés.
– Közvetlenül az ebéd után megtekintitek a western show-t. (ez idő alatt ülepszik a kajcsi a pocakokban)
– A még kimaradt játékok felfedezése
– és a végén, ha jut idő, akkor egy kis szabadfoglalkozás.

A fenti felsorolásban játék alatt kell érteni az ügyességi játékokat, szalon múzeum látogatást, kézműves foglalkozást is.

Tehát neked csak a buszt kell elintézni, a többit bízd ránk….

FIGYELEM!

 

Gyertek egy napra hozzánk kirándulni!
TUDUNK FOGADNI TITEKET!
Jíhhhááááá

Időpontfoglalásért és információkért hívd a Sheriffnét a 06/30/548-4201 telefonszámon.

Foglalj időpontot most!

 

Előtte nincs idegeskedés, a nap végére pedig van egy vidám, de kellemesen elfáradt gyereksereg és egy aktívan kipihent pedagógus, azaz Te.

Főként szabadtéri és természetesen vadnyugati program lévén játszós ruha ajánlott. Otthoni játékokra nincs szükség, mivel úgy sem lesz rá idő.

“Köszönjük szépen ezt az élményekkel teli, jól szervezett, programokban gazdag napot! Élvezetes volt ebben a természetközeli eseménysorozatban részt venni. Hangulatos nap volt! Köszönet a serifnek és a feleségének, valamint a segítőiknek (Dórinak és társainak)! – békéscsabai Kazinczy Ferenc Általános Iskola 2.b osztály + Ildi néni és Anikó néni”

 Pontos, aktuális információkért hívd a 06/30/548-4201 telefonszámot!