Vadnyugati nyári napközi

Te is azon aggódsz, hogy hol legyen gyermeked a nyári szünetben? Hol telnek tartalmasan, de maximális biztonságban majd szünidei napjai? 

9 éve tartunk nyári táborokat, közel 70.000 gyermek osztálykirándulását bonyolítottuk le. Mi nem gyerekmegőrző vagyunk. Imádjuk a gyerekeket, ez a hivatásunk.

Érdekel? Kezdd a rövid videó megtekintésével!

 

Időpontok

2020. június 22-26.

Teljes ellátással. (Magyarázat a videóban)

2020. június 29 - július 3.

Batyus napközi.

2020. július 6-10.

Teljes ellátással.

2020. július 13-17.

Batyus napközi.

2020. július 20-24.

PRÉMIUM NAPKÖZI

2020. július 27-31.

Batyus napközi.

2020. augusztus 3-7.

Teljes ellátással.

2020. augusztus 10-14.

Batyus napközi.

2020. augusztus 17-21.

Teljes ellátással.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hány órára vihetem a gyermekem és meddig maradhat?

A foglalkozás 08-16 óra között van, de már reggel 07 órától, illetve délután16.30-ig vigyázunk a gyerkőcökre.

Étel allergiás, érzékeny a gyermekem. Csomagolnom kell neki ennivalót?

Mindenképpen egyeztessünk a napközi előtt, hogy mit ehet gyermeked és mit nem. Mindhárom étkezésnél figyelembe tudjuk venni és annak megfelelően biztosítani az ételt. Ha valamiért nem megy, akkor mindenképpen jelezzük előző napokban és ilyenkor csomagolni kell egy kis harapnivalót.

Más is mehet a gyermekemért?

A gyermeked elsősorban nektek adjuk át a nap végén, de természetesen, ha más jön érte az nem probléma, DE ezt előtte egyeztetnünk kell. Ha nem egyeztetünk és más jön, akkor ha az illető a feje tetejére állva, tapsolva könyörög, akkor sem adjuk oda gyermeked addig, amíg nem tudtunk veled beszélni. Úgyhogy ne felejtsetek el szólni, ez fontos!

Van-e étkezés a részvételi díjában?

A batyus napközibe ti csomagoltok ennivalót (hűtést és melegítést megoldjuk) A többiben igen. Tízóraira, illetve uzsonnára gyümi, nasi, falatkák, szendó. Ebédre pedig két fogásos menü ebéd. Frissítő ital (víz, tea, szörp) pedig folyamatosan rendelkezésre áll. 

Mit csomagoljak neki?

Egy hátizsákot amibe beleteszitek az alábbiakat. Váltóruha. Sapka nap ellen. Napvédő krém. Saját igényű étel, ital.

Törölköző. Amennyiben fürdőruha, vagy biztonsági gyermekülés szükséges, akkor azt előtte jelezni fogjuk. Papucsot is tegyél.

Bőrérzékenység esetén spéci szúnyog-, kullancs riasztó. Nem szoktunk kullancsokkal találkozni, de kizárni sem tudjuk.

Játékra nincs szükség, az nálunk van temérdek.

Zsebpénzt ne hozzon gyermeked, mivel vásárlásra csak a pénteki záróbulin lesz lehetőség, de ekkor feltehetőleg Te is ott leszel. Ha külső kirándulásra megyünk, akkor egyeztetünk előtte.

Mennyibe kerül a nyári napközi?

A díj magában foglalja a fenti étkezéseket (batyusban nem), a vadnyugati programokat, a napi kézműves foglalkozások anyag- és eszközigényét, tábori emlék és oklevél költségét, stb… Külön költséggel nem kell számolni, nincs apróbetűs rész. 🙂

Prémium napköziben extra programok, egyenpóló (örökre), megjelennek a bio élelmiszerek, gyógyteák, stb…, illetve 2020. december 31-ig érvényes VIP tagság a gyermeknek, azaz ingyenes belépés a Vadnyugati Város, illetve Karácsonyfalva összes nyitvatartási idejére, az esetleges őszi, téli rendezvényeire!!!

Prémium napközi: 30.000 Ft/fő

Normál napközi: 25.000 Ft/fő

Batyus napközi: 16500 Ft/fő

 

 

 Jelentkezzetek még most a nyári napközibe! Hívd a Sheriffnét a 06/30/548-4201 telefonszámon és biztosítsd be a helyeteket.

A telefonos egyeztetés után az alábbi gombra kattintással átkerülsz a gyerekspecialista.hu weboldalunkra, ahol az online regisztrációt és az online (bankkártyás) előlegfizetést el tudod végezni. A napközis jelentkezés elfogadása az előleg beérkezésének sorrendjében történik.