A vadnyugat mindig tele volt váratlan fordulatokkal, véget nem érő kocsmai bunyókkal, bankrablásokkal, szájhős fegyverforgatókkal és természetesen az új világba érkező szebbnél szebb fiatalasszonyok táncával ékesített mulatozással.  Látványos és egyben mulatságos műsorok várják a vendégeket, melyek teljessé teszik a családi programot.

DE! Senki nincs biztonságban! A seriff bármelyik pillanatban lecsaphat a körözött bűnözőkre. Nem lehet tudni, mikor vágtat be a városba egy felbőszült mohikán.

A látványt fokozza az előadások hátterében lévő valósághű épületegyüttes, egy Vadnyugati város seriff irodával, bankkal, szalonnal, stb… A távolban indián sátrak, elhagyott nyílvesszőkkel teli szekér… Éld át a western filmek hangulatát és egy kis időre legyél Te a szalon előtt szunnyadó cowboy, a nyomkereső mohikán, a seriff, a bandita, a madame, vagy a koporsókészítő!

A vadnyugatnak nem csak árnyas oldala van. Az önfeledt mulatozás, a tánc is nagy szerepet játszik a mindennapjainkban. Táncház jellegű line dance-re hívunk minden táncos lábú városlakót a ritmusos country zene hallatán!

A nyitva tartás ideje alatt minden nap vidám western showműsorokkal szórakoztatjuk Önöket! (minimum 20 fő látogató egyidejű jelenléte esetén)

Gyermeke imádni fogja!
(Ön annál jobban!)

Ajánló

Kérem, adja meg nevét és e-mail címét, hogy értesíteni tudjam a Vadnyugati Város újdonságairól.