Feltehetőleg egy kalandvágyó pedagógus, vagy SZMK-s anyuka vagy, ha idetaláltál hozzánk, DE....

állandó fejfájás gyötör az osztálykirándulás megszervezése miatt, 
nem csak a gyerekek, de a szülők, a kollegák is azt várják el tőled, sőt Te magadtól is azt várod, hogy a kis csapatod kirándulása valóban maradandó élmény legyen mindannyiótok számára?

Ekkor eszedbe jutnak, hogy:

Buszt kell találni.

Olyan helyre kellene menni, ahol tartalmasan telik a nap, de ne abból álljon, hogy egész idő alatt a gyerekek után kelljen szaladgálni.

A gyerekek ne legyenek túl kicsik, vagy túl nagyok a programokhoz, hogy biztosan élvezzék. 

Ne kelljen folyton az órát nézni, hogy melyik program mikor következik, mikor jut idő evésre, ivásra, pihenésre, vécézésre, stb...

A kirándulás előtt gyomorgörcs, a kirándulás után pedig hulla fáradtság!
ISMERŐS? Hát persze!

Ha a fenti nyűgök többségétől meg akarsz szabadulni, akkor nagyon jó helyen jársz.

A Vadnyugati Városban úgy szórakoztatjuk a óvodás, illetve kisiskolás korú gyerekeket, úgy foglaljuk le minden percüket, hogy nem lesz idejük unatkozni, továbbá az egész nap alatt segítségedre lesz egy helyi cowboy, vagy indián, aki mindent lépésről-lépésre bemutat. Az "saját" vadnyugati lakótok az egész nálunk töltött időt precízen levezényli úgy, hogy a gyereknek fel sem tűnik az önfeledt játék során az irányítás. Azt fogod észrevenni, hogy sodródsz a játékkal, a nevetéssel, a szórakozással, ahogyan ők is. 

 

" Köszönjük ezt a feledhetetlen napot! Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a gyerekek számára egy igazi kis paradicsom a Vadnyugati Város. A gyerekek olyan önfeledten szórakoztak, hogy alig tudtuk őket hazacsalogatni. Köszönjük a változatos programokat, a vidámságot, szolgálatkészséget. - Csanádpalotai Dér István Általános Iskola 2.a. osztályos tanulói, tanítói és szüleik."

 

És hogyan telik valójában egy nap nálunk? Nézzük:

- Megérkezésetekkor személyesen fogadunk benneteket.
- Egy kis tájékoztató után mindenki megismeri a csoportvezetőjét és vele együtt birtokba veszitek a saját táborhelyeteket. (mindenkinek jut ülőhely)
- Előre meghatározott forgatókönyv alapján a vadnyugat területén lévő játékokat próbáljátok ki csoportvezető útmutatása szerint. Ez azért fontos, mivel sok más csoport is érkezik hozzánk és így nem lehet fennakadás, keveredés.
- Közvetlenül az ebéd után megtekintitek a western show-t. (ez idő alatt ülepszik a kajcsi a pocakokban)
- A még kimaradt játékok felfedezése
- és a végén, ha jut idő, akkor egy kis szabadfoglalkozás.

A fenti felsorolásban játék alatt kell érteni az ügyességi játékokat, szalon múzeum látogatást, kézműves foglalkozást is. 

Tehát neked csak a buszt kell elintézni, a többit bízd ránk....

 


 

FIGYELEM 

Több napon már csak egy-két csoportot tudunk fogadni. Van ahol már csak délutánra. Pontos infókért hívd a Sheriffnét: 06/30/5484201

 CSAK DÉLUTÁN napok
(Ezeken a napokon csak 12 óra 50 perctől délutánra tudjuk fogadni a csoportokat. Ez is teljes értékű program!)

2019. május 06., 08., 09., 13., 14., 15., 16., 17., 22., 23., 24., 
2019. június 14.

 

TELTHÁZAS napok 
(ezeken a napokon már nem tudunk új csoportokat fogadni)

2019. május  01., 20., 21., 26., 27., 28., 29., 30., 31.,
2019. június 03., 04., 05., 06., 07., 09., 10., 11., 12., 13.,

 

 

Az szabad helyek folyamatosan telnek be. A honlapot minden nap 20 órakor aktualizáljuk, így eltérések lehetnek az itt látottak és a valóság között!


FOGLALJ IDŐPONTOT MOST!

 

Előtte nincs idegeskedés, a nap végére pedig van egy vidám, de kellemesen elfáradt gyereksereg és egy aktívan kipihent pedagógus, azaz Te.

Főként szabadtéri és természetesen vadnyugati program lévén játszós ruha ajánlott. Otthoni játékokra nincs szükség, mivel úgy sem lesz rá idő.

"Köszönjük szépen ezt az élményekkel teli, jól szervezett, programokban gazdag napot! Élvezetes volt ebben a természetközeli eseménysorozatban részt venni. Hangulatos nap volt! Köszönet a serifnek és a feleségének, valamint a segítőiknek (Dórinak és társainak)! - békéscsabai Kazinczy Ferenc Általános Iskola 2.b osztály + Ildi néni és Anikó néni"

 

Pontos, aktuális információkért hívd a 06/30/548-4201 telefonszámot!

 

 MIÉRT NE? ajánlat!

Ha már úgyis ellátogattok Csongrád-Bokrosra a Vadnyugati Városba, akkor mindenképpen meg kell néznetek, hogy hol lakik a Télapó, Hóanyó, hol dolgoznak a manók! A vadnyugattól kb 300 m-re lévő Karácsonyfalva igazi kis manóknak való. Egyszerre van jelen a mese, a szépség, a csoda! Kattints ide és foglalj időpontot még most.

Ajánló

Kérem, adja meg nevét és e-mail címét, hogy értesíteni tudjam a Vadnyugati Város újdonságairól.