Tisztában vagyunk azzal, hogy a hétvégi kikapcsolódáson túl természetesen a szülőknek a hétköznapokon munkába kell menni. A iskolákban és legtöbb óvodában június közepétől augusztus végéig nyári szünet van, ezért érezzük fontosnak, hogy napközis, azaz bejárós tábort szervezzünk ezekre a napokra. Lássuk be, nem lehet mindig a nagyira bízni a gyermeket! :)

A Vadnyugati város kellemes környezetet ad a 10-15 fős csoportokban lévő kis táborozóknak. A tábor témája természetesen a vadnyugat. Kis cowboyok és indiánok minden percét kitöltjük, nem hagyjuk őket unatkozni, mert saját tapasztalatból tudjuk, hogy a gyerkőc ekkor sokkal szófogadóbb és nincs ideje azon gondolkozni, hogy anya éppen hol van. A nap végére kellemesen elfáradnak és a családnak tartott élménybeszámoló után alig várják, hogy végre ágyba bújhassanak.

A vadnyugati napközis táborban a résztvevők kézműves foglalkozásokon, vetélkedőkön vesznek részt. Megismerkednek a western élettel, a cowboyok és indiánok ruháival, fegyvereivel, szokásaival. Találkozhatnak a hétvégi show szereplőivel és egy közvetlen, garantáltan jó hangulatú beszélgetés során megtanulhatnak egy-két "trükköt". A Vadnyugati városban lévő kisállatok gondozásában is kiveszik részüket, ezzel növeljük felelősségérzetüket. Az indián kultúrán keresztül közelebb visszük őket a környezettudatos gondolkodáshoz, egészséges életmódhoz, egy fenntarthatóbb élethez.

A táborozókkal folyamatosan két tapasztalt felnőtt van, akik gyakorló anyukák. Életük során már többször bizonyították rátermettségüket a gyermekekkel való együtt dolgozás, szórakozás, bohóckodás terén.

Ebédet és egész nap gyümölcsöt, itókát biztosítunk a kis vendégeknek.

Nagyon fontos számunkra, hogy a gyerekek szuper élményekkel és vidám emlékekkel térjenek haza, hiszen nincs annál meggyőzőbb reklám, mint egy őszinte, boldog gyermek csillogó szeme. Szeretnénk, hogy aki egyszer nálunk Bokroson részt vett a vadnyugati napközis táborban, az látogasson meg minket újra.

A táborokra előzetesen jelentkezni kell, mivel megfelelő létszám esetén tudjuk azt megtartani, illetve minden fontos részletet tisztázhatunk, hogy senkit ne érjen meglepetés. A táborokkal kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot akár azonnal a honlapunkon ITT, vagy telefonon hívják Kozákné Bertus Mónikát, a Vadnyugati város háziasszonyát!

Gyermeke imádni fogja!

Táborok időpontjai:

2019. július 1-5.

2019. augusztus 12-16.


Íratkoz fel ajánlónkra, vagy csatlakozz FACEBOOK közösségünkhöz, hogy elsőkézből értesülj.

A létszám korlátozott! Lurkója le ne maradjon.


10-15 fős gyerekcsoportok jelentkezése esetén előzetes egyeztetést követően más időpontokban is!

A jelentkezési lap ITT tölthető le word dokumentum formátumban.

Ajánló

Kérem, adja meg nevét és e-mail címét, hogy értesíteni tudjam a Vadnyugati Város újdonságairól.