"Köszönjük a szülinapi buli szervezését, mind kisebb mind a nagyobb korúak (beleértve minket is) remekül érzeték magukat. Még a hétfői testnevelés órán, mikor valamelyik lány fenékre esett akkor is a "PUSZIT" emlegették. Szívből kívánjuk, hogy az első sikeres évad után további sok gyereknek, vendégnek szerezzen örömöt a "vadnyugati" táj és annak sheriffje még sok "PUSZIT" kapjon."
Bodor János és felesége, Edit - Kiskunfélegyháza


"A vadnyugati várost nagyon jól kitalálták és megalkották a klassz díszletekkel és programok sokaságával. A 6 éves fiamnak az aranymosás és a kukorica labirintus tetszett a legjobban, de a többit is nagyon élveztük! Köszönet az ötletgazdáknak, mert látszik, szívvel-lélekkel csinálják. Mindenkinek ajánlom, megéri!!! "
Szabó Éva - Lakitelek"Végre a dél-alföldön útjára indult egy nagyon jó kezdeményezés. Kozák Tamás és felesége, Mónika, létrehozott egy "Vadnyugati Várost" Csongrád -Bokroson. Ezen felbuzdulva meglátogattuk őket nagycsaládos egyesületünk bátor tagjaival. Itt mindenki megtalálta - idősebb és fiatalabb, kicsi és nagy - a neki tetsző elfoglaltságot. Ajánljuk mindenkinek és mi jövőre is megyünk!"
Hód-Kuckó nagycsaládos egyesület -  Hódmezővásárhely"Valóságos gyermekparadicsom a vadnyugati városotok. A gyerek rohangálhat, kiabálhat, saraskodhat, játszhat egy nagyon kellemes környezetben és bevallom kicsit gyerek lehettem én is. Nem kell ennél több! "
Kajtár Norbert - Szentes

 


"Köszönjük szépen a felejthetetlen élményt, melyet az egész napos kikapcsolódás és önfeledt játék jellemzett. Végre egy igazán jó hely, ahol a szülő elfelejtheti, hogy már nem gyerek, hanem épp olyan csintalan kölyök, mint azok, akik elkísérték őt a VADNYUGATRA!!! Kedvencünk a Kukoricalabirintus az aranymosás mellett a "nagy Bankrablás", melyet a mai napig emleget mindhárom gyermekem.
dr.Pethő Anada Zsuzsa - Tiszaalpár


Kedves Vadnyugati Városlakók  Cowboyok és Indiánok!

Köszönjük az egész napot kitöltő, gyermekbarát programot, amit szerveztetek nekünk. Éreztük, hogy szíveteket, lelketeket beletettétek mindenegyes pillanatba , amit velünk  töltöttetek. Nagyon jól éreztük magunkat sőt, mi több a felnőtteket is lekötöttétek, így felszabadultan játszhattunk. Ilyen jó kiránduláson még sosem voltunk, mindenkinek szívből ajánljuk.

Jakabszállási Óvodások

 


 "Mintha nem is kirándulni lettünk volna nálatok, hanem vendégségben a barátainknál.  Köszönök mindent."

Beóka György - Kecskemét

Ajánló

Kérem, adja meg nevét és e-mail címét, hogy értesíteni tudjam a Vadnyugati Város újdonságairól.