Western szülinapok, születésnapi zsúrok!

Mindenki szeretné gyermeke születésnapját emlékezetessé varázsolni. Mi segítünk Önnek ebben! A Vadnyugati város egyedi, vidám hangulatot ad a kis csapat zsúrjának. Garantáltan az Ön gyermeke lesz a középpontban. A szülinapi partin résztvevő kis cowboyok és indiánok minden nálunk lévő játékot kipróbálhatnak, így a fincsi tortát azonnal le is mozoghatják a friss levegőn. Apró meglepetéssel kedveskedünk minden meghívottnak.

Kattintson csomag ajánlatainkra és azonnal megtudja mit állítottunk össze az Ön gyermekének!


Keressen meg minket akár itt a honlapon keresztül azonnal, vagy telefonon. Örömmel adunk felvilágosítást és úgy gondolom mindenre találunk megoldást. Az előzetes egyeztetés után személyes találkozó alkalmával minden részletet megbeszélünk, hogy a szülinapi zsúr valóban TÖKÉLETES legyen. Tegye gyermeke születésnapját egy felejthetetlen élménnyé!

Gyermeke imádni fogja!

 


Családi nap a Vadnyugati városban!

Munkahelyi közösségek, nagyobb családok, baráti társaságok által szervezett családi napokhoz, összejövetelekhez kellemes, érdekes környezetet nyújt a Vadnyugati város Bokroson. Önökkel a város benépesül és egy ügyes videos akár saját kisfilmet is forgathat az együtt eltöltött napról.

 


Esküvői fotózás a cowboyok világában!

Készítsen egyedi, izgalmas vadnyugati hangulatú fényképeket élete legfontosabb napján! Hatalmas fák árnyékában húzódó épületegyüttes serif irodával (börtönnel), saloon-nal, bankkal, mind hozzájárulnak egy igazán vidám, maradandó élményekkel teli esküvői fotózáshoz.

Ajánló

Kérem, adja meg nevét és e-mail címét, hogy értesíteni tudjam a Vadnyugati Város újdonságairól.