2019-ben április végétől már CSOPORTOKAT (min. 20 fő) fogadunk, előzetes bejelentkezést követően.


Egyéni látogatók számára a szezon a Vadnyugati Gyereknappal kezdődik 2019. május 26-án! Óvodás, kisiskolás korú gyermekeddel kerestek programot, ami más mint a többi, ahol önfeledten lehet játszani és törődnek is veletek?

Igazi western hőssé válhatsz, ha ellátogatsz hozzánk. A sápadt arcú cowboyok és a rézbőrű indiánok világába csöppenve kikapcsolódást és vidám pillanatokat nyújtunk ovisoknak, iskolásoknak, családoknak. Célunk csupán annyi, hogy mosolygó gyermekeket és velük együtt játszó anyukákat, apukákat lássunk. A „lurkói” új élményekkel gazdagodnak, Ön pedig felidézheti gyermekkori élményeit. 


Vadnyugati kalandok során részese lesz a villámgyors seriff revolver bűvölésének, a tüzesvíz és az arany miatti párbajoknak, bunyóknak (természetesen a vidámság jegyében). Az aranyláz Önt is magával ragadja, így a tóból mosott csillogó kövek miatt örömében akár táncra is perdülhet. Számos ügyességi játékkal, kézműves foglalkozással, vadnyugati show-val, kis állatok simogatásával tölthet hasznos órákat nálunk Ön és az egész családja.

Gyermeke imádni fogja!

 

Kozák Tamás, Kozákné Bertus Mónika, Toto
Kozákné Bertus Mónika
A város háziasszonya
Toto
Kozák Tamás
Seriff

Ajánló

Kérem, adja meg nevét és e-mail címét, hogy értesíteni tudjam a Vadnyugati Város újdonságairól.